Ένα από τα ονόματα, που έπεσαν στο τραπέζι και αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ είναι κι αυτό του Κώστα Μανωλά, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το «Metropolis 95.5» και η εκπομπή «Στη Σέντρα» , αποτελεί ένα από τα ονόματα, που προτάθηκαν στον Δικέφαλο τέθηκαν επί τάπητος για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας των «ασπρόμαυρων».

Βάσει των όσων ειπώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ο έμπειρος στόπερ, που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, απλά προτάθηκε στον Δικέφαλο, με τον ίδιο στο παρελθόν να έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, πριν δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Αναφορικά με την αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, δεν υπήρξε ούτε επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση της είδησης, με τις ημέρες να δείχνουν το αν θα υπάρξει επίσημη συζήτηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Μανωλά. Ο χρόνος θα δείξει... Η πρόταση για τον παίκτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε προ τριών ημερών...

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο άλλοτε διεθνής στόπερ το δεύτερο μισό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, με την οποία αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος. Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μανωλάς έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με Ρόμα και Νάπολι στην Ιταλία.

Πηγή: metrosport.gr