Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Λαμία, επικρατώντας 3-0 της τοπικής ομάδας για την 3η αγωνιστική της Super League. Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με Βόλο και Athens Kallithea, δεν υπήρξαν φάσεις που να έδιναν τροφή για σχολιασμό στο ματς. Είδαμε για παράδειγμα, ότι τα παιχνίδια των Πειραιωτών σήκωσαν αρκετή σκόνη και υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από οπαδικά ΜΜΕ των άλλων ομάδων, κυρίως της ΑΕΚ που φέτος φωνάζουν περί συμμαχίας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, λόγω της στήριξης των “ερυθρόλευκων” στο πρόσωπο του Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ.

Στην Ένωση όμως πέραν των διαιτητικών ατοπημάτων, που δεν υπήρξαν όπως υπογραμμίσαμε στο ΔΑΚ Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου, από πλευράς Τζήλου, ο οποίος ήταν προσεκτικός και το μόνο που θα μπορούσε να χρεωθεί ήταν μία κίτρινη στον Ντόη και στον Φουρτάδο, είχαν ένα ακόμα λόγο, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αναφερόμαστε στον Βεντάντ Ραντόνια, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα της Φθιώτιδας, αφού δεν έπεισε τον Ματίας Αλμέιδα, ότι αξίζει ευκαιριών, στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Ο Βόσνιος δεξιός μπακ είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, τηρουμένων των αναλογιών, αφού η ομάδα του έπαιζε εναντίον μιας ομάδας, της οποίας το επίπεδο ήταν η μέρα με τη νύχτα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Μαρίνος Σατσιάς μετά το παιχνίδι στις δηλώσεις του, όταν απέδωσε την ήττα όχι λόγω κακής εμφάνισης, αλλάς εξαιτίας της διαφοράς ποιότητας. Ο Ραντόνια λοιπόν δεν έκανε άσχημο παιχνίδι.

Μπήκε στο 65' αντί του πολύπειρου και μπαρουτοκαπνισμένου Σαραμαντά. Δύο λεπτά αργότερα έκανε πολύ καλό κόψιμο στον Ζέλσον Μάρτινς, σε προσπάθεια του τελευταίου να εφορμήσει στην περιοχή. Έβαλε πολύ ωραία το πόδι του, του έκοψε τη ντρίπλα και απομάκρυνε τον κίνδυνο, σε ένα σημείο που οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 1-0 και έψαχναν το δεύτερο τέρμα, το οποίο θα “εδενε” τη νικηφόρα κατάληξη της αναμέτρησης.

Ο Ραντόνια αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου η ομάδα του έφυγε νικηφόρα από το Αγρίνιο. Σε εκείνο το ματς έπαιξε ξανά ως αλλαγή περνώντας από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο ματς με την Ένωση, για τη 2η αγωνιστική, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν εκτός αποστολής για ευνόητους λόγους.

Όλα δείχνουν όμως ότι θα πάρει και άλλο χρόνο συμμετοχής στη Λαμία. Είναι δύσκολο όμως να κερδίσει περισσότερο έδαφος, όταν έχει μπροστά του παίκτης όπως ο Σαραμαντάς και ο Ντεντάκης, που έχουν φάει τα γήπεδα της Super League με το κουτάλι και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Είναι θετικό όμως, ότι ο Σατσιάς τον έχει χρησιμοποιήσει σε δύο από τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.