Τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε ο Ντάβιντ Κάρμο στο 0-3 επί της Λαμίας, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στους Πειραιώτες.

Ο Ανγκολέζος στόπερ είπε αρχικά: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Μου έλειψε πολύ η ομάδα. Κάναμε μια νίκη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους συμπαίκτες μου, για να είμαστε ακόμα καλύτεροι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Σε ό,τι αφορά το δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, σχολίασε: «Είναι δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο αν κάνουμε αυτό που κάναμε την περσινή σεζόν και πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, τότε θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες που θέλουν να βοηθήσουν και όσο κυλάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Τέλος, ο Κάρμο μίλησε και για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με Πόρτο και Μπράγκα στο Εuropa League, λέγοντας σχετικά: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα τον εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ. Θέλω να κερδίσω, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι και θέλω να κερδίσουμε με ωραίο τρόπο».