Έκπληξη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ το αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα τού Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αφού οι Πράσινοι κατάφεραν μόλις στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν καλά διαβασμένοι και είχαν πολύ καλή παρουσία και πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ντραγκόφσκι, γεγονός που προβλημάτισε εντός και εκτός του Παναθηναϊκού.

Γιατί η ομάδα δείχνει να έχει δύο πρόσωπα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ήδη η μουρμούρα - Δικαίως σε έναν βαθμό από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στο -5 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μετά τη διακοπή έχει μπροστά της ντέρμπι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, παλαίμαχο άσο τού Παναθηναϊκού και παλιό παράγοντα του συλλόγου, προκειμένου να σχολιάσει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση αλλά και για να δώσει με την πείρα του συμβουλές που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

"Το είπε ο Αλόνσο για Καλλιθέα - Να σταματήσουν να ασχολούνται με Αλαφούζο - Άλλος Παναθηναϊκός όταν..."

"Το παιχνίδι με την Καλλιθέα με τρεις λέξεις το είπε ο Αλόνσο: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Δεν μπορείς να παίζεις με άλλο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και άλλο στην Ελλάδα, θα ψάξει να βρει τι φταίει και έχει το περιθώριο της διακοπής. Δεν ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός, ήταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά του Παναθηναϊκού, χωρίς πάθος και θέληση - Η θέληση υπήρχε στις καθυστερήσεις όταν είδαν οι παίκτες ότι δεν μπορουν να χάσουν 3 βαθμούς και έβαλαν γκολ για να σώσουν έστω την ισοπαλια. Αλλά όλο το κομμάτι είναι αυτό που είπε ο Αλόνσο για τις δικαιολογίες", ανέφερε αρχικά ο Β. Κωνσταντίνου μέσω του sportdog και συμπλήρωσε για τη μουρμούρα που υπάρχει από μερίδα φιλάθλων για τον προπονητή:

"Ο Αλόνσο είχε μεγάλη συμμετοχή στην πρόκριση με τη Λανς. Έπαιξαν όπως έπρεπε οι παίκτες, καταξιώθηκε όλη η ομάδα και στο τέλος της γραφής ας σταματήσουν να ασχολούνται με τον Αλαφούζο και να κοιτάζουν μόνο την ομάδα. Ο προπονητής χρειάζεται στήριξη για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός είναι καινούργια ομάδα, έχει προπονητή που θέλει να περάσει το δικό του πλάνο και φιλοσοφία για το πώς πρέπει να παίζει η ομάδα - Αυτό το έδειξε με τη Λανς. Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, έχει το περιθώριο της διακοπής και όταν ξαναρχίσει το πρωταθλημα πιστεύω θα είναι άλλος Παναθηναϊκός".

"Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό - Πάση θυσία να κερδίσει φέτος το πρωταθλημα"

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται, ήδη, στο -5 από την κορυφή;

"Υπάρχει πρόβλημα για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό το να είναι στο -5 και, μάλιστα, από ομάδες υποδεέστερες από εκείνη. Σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσεις όλα τα ματς σου από εδώ και στο εξής. Αλλά έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, με ντέρμπι, και πρέπει να κερδίσει για να φτάσει στην κορυφή".

Τι χρειάζεται να αλλάξει ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας;

"Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα, ο Αλόνσο και οι συνεργάτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είναι αρκετοί παίκτες καινούργιοι, θέλουν μαζί με τους παλιούς να φτιάξουν σύνολο με προσωπικότητες και αξια, για να πάρει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο. Πρέπει πάση θυσία να πάρει πρωτάθλημα φέτος, πρέπει να υπερβάλλουν όλοι εαυτούς για να υπάρξει σύνδεση και οργάνωση στην ομάδα. Να παίζει σε όλα τα παιχνίδια ως ομάδα και όχι ως μονάδες".

Πώς θέλετε να κλείσουμε την επικοινωνία;

"Να τονίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καινούρια ομάδα, θέλει στήριξη και πρέπει να τη βοηθήσουμε όλοι για να πετύχει τους στοχους της".