Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για την μάχη με τον χρόνο που δίνει ο ΠΑΟΚ ώστε να προχωρήσει σε μεταγραφή στόπερ και να προλάβει να τον δηλώσει για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 o έμπειρος ρεπόρτερ.

«Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε τόσο μεγάλη αποφασιστικότητα για τον Χατζηδιάκο και εκείνος προτίμησε την Κοπεγχάγη που του εγγυήθηκε μεγαλύτερο ρόλο. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μείνει με τρία στόπερ και πιέζεται για τη λίστα. Είναι ανεξήγητο, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην πάρει παίκτη σήμερα ή αύριο για να τον έχει στο Europa League. Ούτως ή άλλως έχει 21 ξένους μαζί με τον Σαμάτα και μπορεί να δηλώσει μόνο 17. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάει με τρεις στην Ευρώπη και θα αναζητήσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου έναν αμυντικό», ανέφερε.

Για τον γρίφο της ευρωπαϊκής λίστας: «Είναι σε δύσκολη θέση ο Λουτσέσκου, καθώς είναι ένας προπονητής που θέλει να είναι δίκαιος. Ο Σορετίρε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Πιθανώς να μείνει εκτός ο Σάστρε ή ο Γκόμες, μπορεί και ο Βιεϊρίνια, ενώ δεν αποκλείεται να αφήσει έξω τον Μπράντον ή τον Μουργκ», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.