Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για να δηλώσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τις ευρωπαϊκές τους λίστες και τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται. Άλλωστε, η ΑΕΚ δεν πιέζεται από καμία προθεσμία, ενώ και οι τρεις «μεγάλοι» έχουν αποφασίσει, ότι εάν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, θα φέρουν παίκτη για να παίζει μόνο στην Ελλάδα μέχρι τον Ιανουάριο.

Κάπως έτσι λοιπόν τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του Λουίς Πάλμα! Ο 24χρονος ασος, που παίζει ως αριστερό εξτρέμ κυρίως αλλά μπορεί να βοηθήσει τόσο δεξιά όσο και ως επιεθετικός χαφ, έχει… φτιάξει το όνομά του στην Ελλάδα με τις καλές εμφανίσεις του με την φανέλα του Άρη. Μάλιστα, πριν πωληθεί πέρυσι στη Σέλτικ, υπήρχε ενδιαφέρον τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και την ΑΕΚ.

Φέτος όμως και παρότι οι Σκοτσέζοι είχαν πληεώσει σχεδόν 5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, φαίνεται πως δεν είναι αρνητικοί να τον πουλήσουν, στη σωστή όμως τιμή. Γι’ αυτό και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στην αγορά και εκτός από επιθετικό, ψάχνει και για αριστερό εξτρέμ.

Ο Λουίς Πάλμα κατάγεται από την Ονδούρα και ξεκίνησε την καριέρα του στην Βίντα το 2018. Τον Φεβρουάριο του 2019 η Αμερικανική Ρεάλ Μονάρχς τον απέκτησε δανεικό ενώ τον Ιανουάριο του 2022 ο Άρης τον αγόρασε για 225 χιλιάδες ευρώ. Μετά από ενάμιση σεζόν στη Θεσσαλονίκη ο Λουίς Πάλμα αγοράστηκε από την Σέλτικ για 4,75 εκατομμύρια ευρώ. Ο εξτρέμ από την Ονδούρα έχει σκοράρει συνολικά 51 φορές στην καριέρα του ενώ έχει μοιράσει 22 ασίστ. Παράλληλα έχει αγωνιστεί 14 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας πετύχει ένα γκολ.