Αγώνα δρόμου για μεταγραφή επιθετικού εντός της ημέρας κάνει ο Παναθηναϊκός, αρκεί όμως πρώτα να φύγει με πώληση ο Αντράζ Σπόραρ. Για τον Σλοβένο άσο υπάρχει έντονη φημολογία πως τις επόμενες ώρες θα… σκάσει η πολυπόθητη πρόταση, αν και νεότερο ρεπορτάζ δεν απέκλειε το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει τελικά ο Γιερεμέγιεφ, για να αδειάσει θέση στην επίθεση.

Όσον αφορά όμως τις αφίξεις, εκεί εξελίσσεται ένα θρίλερ, καθώς υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, αλλά και μία τρίτη επιλογή, που δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Ο Παναθηναϊκός, όπως διαβάσατε από χθες στο ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, είχε ξεχωρίσει τον Τσούμπα Άκπομ και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του και για αυτό ο παίκτης ήταν (και είναι…) έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Οι Πράσινοι του έδωσαν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Άγιαξ που τον υπολογίζει ως τρίτο, του έδωσε άδεια να βρει ομάδα είτε να φύγει ως δανεικός με οψιόν είτε με πώληση έναντι 4 εκατομμυρίων.

Η υπόθεση Άκπομ είναι προχωρημένη και μέχρι χθες οι Πράσινοι περίμεναν απλά την πώληση Σπόραρ για να τρέξουν τα τυπικά. Ωστόσο, ξαφνικά τους προέκυψε η υπόθεση του Χοακίν Κορέα, που θεωρούν καλύτερη, αν και αναγνωρίζουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολη. Στο Τριφύλλι θα το παλέψουν όμως και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ψάχνουν ακόμα μέχρι το 90' για... κάτι ακόμα καλύτερο και πιο δυνατό!

Πολλά θα εξαρτηθούν από την πρόταση που περιμένουν για Σπόραρ, αν και δεν αποκλείεται στο τέλος, τόσο η μεταγραφή φορ όσο και η πώληση του Σλοβένου να… μετατεθούν τις επόμενες ημέρες, αφού στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως τον έξτρα παίκτη τον χρειάζονται κυρίως για τη μάχη του πρωταθλήματος και όχι την Ευρώπη.