Η Ομόνοια Λευκωσίας θέλει τον Σέρχιο Αραούχο και έκανε προσπάθειες να τον πείσει να υπογράψει. Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, που μεταδίδουν κυπριακά σάιτ λένε ότι τα λεφτά που ζητά ο Αργεντινός είναι πολλά και η Ομόνοια δεν μπορεί να τα καλύψει.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος ότι ο Αραούχο αξιώνει 500.000 ως μισθό και 250.000 ως μπόνους μεταγραφής, ποσά τα οποία κρίνονται απαγορευτικά για τη διοίκηση της Ομόνοιας, η οποία δεν θα μπει στον πειρασμό να τα δώσει, εκτός αν ο ποδοσφαιριστής «πέσει» στις απαιτήσεις του.

Παράλληλα, από Ελλάδα το ενδιαφέρον για τον Αραούχο υπάρχει (;) μόνο από την πλευρά του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν βρει ακόμη δεύτερο φορ, όπου στη θέση αυτή βρίσκεται μόνο ο Ζαμόρα, τη στιγμή που το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και όσον αφορά τον Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ για επέκταση της συνεργασίας τους, επομένως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κινηθούν με ευκολία στο υπόλοιπο διάστημα των μεταγραφών.

Ο Αραούχο απασχολεί περισσότερο θεωρητικά πλέον, αλλά καμία πλευρά δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση, αν φτάσουμε στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr