Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η μεταγραφή του επιθετικού στην ΑΕΚ, καθώς όλα δείχνουν ότι όχι μόνο βρέθηκε ο… εκλεκτός, αλλά βρέθηκε και ο τρόπος για να έρθει στην Ελλάδα!

Η Ένωση λοιπόν είναι πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ellada Sports FM 94.3», η ΑΕΚ τα έχει βρει πλέον σε όλα τόσο με τον Φοφανά όσο και με την Τσέλσι και απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο φορ από τους Άγγλους.

Ο 21ρονος φορ, με χρηματιστηριακή αξία στα 12 εκατομμύρια ευρώ, θα αποτελέσει την πιο ακριβή τόσο του Μάριου Ηλιόπουλου όσο και γενικά στην ιστορία της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ακριβή ποσά της συμφωνίας.

Οι Άγγλοι στα ρεπορτάζ τους επιμένουν τις τελευταίες ημέρες πως η Τσέλσι ζητάει 8 εκατομμύρια για το 60% και 10 εκατ. για το 80% του Φοφανά!