ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Και δεν έδωσε αυτο το καλοκαίρι ούτε τον χαφ Κανγκα στον ΠΑΟΚ που τον τον ζήτησε στο ξεκίνημα του θερινού market, ούτε τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ σε ελληνική ομάδα (ΑΕΚ και Παναθηναικός, σε διαφορετικούς χρόνους μέσα στο καλοκαίρι κινήθηκαν χωρίς αποτέλεσμα για την απόκτηση του διεθνή Νοτιοκορεάτη μέσου) αλλά τελικά τον πούλησε με 8.000.000 στην Φέγενορντ. Και πήρε παίκτες που ήθελαν οι ...αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα!!! Συγκεκριμένα, πρώτα τον αριστερό εξτρεμ της Μακαμπί Τελ Αβίβ, Φελίτσιο Μίλσον αντί 4.500.000 ευρώ, παίκτη που διεκδικούσε σθεναρά και η ΑΕΚ αλλά δεν έδινε αυτά τα λεφτα (και... βολεύτηκε με τον Κοιτά, αγορά 3.600.000). Στην συνέχεια τον διεθνή Σλοβένο στόπερ Βάνια Ντρκούσιτς, μέσα από την αγκαλιά του ΠΑΟΚ. Αποτελούσε την Νο 1 επιλογή του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Κουλιεράκη όταν θα έφευγε ενώ μέχρι και τον ατζέντη του είχαν κατεβάσει στην Θεσσαλονίκη και συμφωνήσει μαζί του. Τελικά ο Ντρκούσιτς μέσω... Ζενίτ κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, "πουλώντας" τον δικέφαλο. Και αρχές Σεπτεμβρίου κι ενώ είχε προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ "γλέντησε" ξανά τον ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ/ΚΡΟΥΝΙΤΣ: Αρχικά ο Ερυθρός Αστέρας πήγε να κλείσει τον Μειτέ που όλο το καλοκαίρι προσπαθούσαν να πείσουν/ κλείσουν οι Πρωταθλητές Ελλάδα. Έτοιμος ήταν ο Ιβοριανός να πετάξει για Βελιγράδι όταν τους προέκυψε κάτι καλύτερο στην θέση του αμυντικού χαφ, τον άφησαν και έκλεισαν τον Ράντε Κρούνιτς! Τον 30χρονο διεθνή Βόσνιο μέσο - με τα 6.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία - της Φενέρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε με 1.800.000 τον χρόνο στους Πρωταθλητές Σερβίας!! Τι λένε στο Βελιγράδι; Πως ο Κρούνιτς αποτέλεσε τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, αλλά δεν κατάφερε να τα βρει ούτε μαζί του, ούτε με την Φενέρ. Λέγεται πως έπαιξε ρόλο στην προτίμηση του παίκτη και ο αποκλεισμός του δικεφάλου από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και έτσι τελικά ... αφίχθει στην Τούμπα ο Μπακαγιόκο (τον οποίο αρχικά είχε "κόψει" ο Λουτσέσκου, σύμφωνα τουλάχιστον με τον μανατζερικό μύθο) και λιγες ημέρες αργότερα ο free Κρούνιτς κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα ( δεύτερη περίπτωση ... Ντρκούσιτς σε βάρος του ΠΑΟΚ)!!

ΚΟΡΕΑ: Δεν θα ερχόταν να παίξει μπάλα σε ομάδα του ελληνικού Big 4. Oύτε στην ΑΕΚ , ούτε στον Παναθηναικό!  Είτε του πρόσφεραν 3.000.000 ευρώ ετησίως, είτε 4.000.000 ευρώ. Βέβαια και με τις δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες έφτασε να συζητάει! Για την ακρίβεια περισσότερο να ακούει. Με την ΑΕΚ ήταν ο Αλμέιδα, με τον Παναθηναϊκό περισσότερο ήταν το μεγάλο ιταλικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί -και όχι ο Αργεντινός φορ - που κρατούσε ζεστή/ζωντανή την υπόθεση (να αποκαλύψω εδω πως άλλοι δυο γνωστοί ξένοι παίκτες, μέσος και εξτρέμ αντίστοιχα, πελάτες κι αυτοί της World Soccer Agency - ομόσταβλοι του Κορέα, απασχόλησαν μέσα στον Αύγουστο σοβαρά τον Παναθηναϊκό)!! Και ουδέποτε υπήρξε συμφωνία του τριφυλιού με τον Κορέα αλλά... "δεν πρόλαβαν τις ημερομηνίες/τους τη χάλασε και ο Σπόραρ", όπως δηλαδη παρουσιάστηκε από μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ. Και για να μην το κουράζω άλλο, η Ιταλίδα  σύντροφος του Κορέα, η δεσποινίδα Καζιράγκι, ήταν κάθετα αρνητική στο να ... μετακομίσουν στην Ελλάδα!!