Μπορεί η ΑΕΚ να έχει σε περίοπτη θέση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της τον Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, ωστόσο σήμερα προέκυψε και μια άλλη περίπτωση που έχει στο προσκήνιο, αν τελικά δεν ευδοκιμήσει του Ιβοριανού άσου της Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Φραντζντί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Δικέφαλο, με τα ΜΜΕ του Ισραήλ να αποκαλύπτουν τα ποσά που προσφέρει ο Μάριος Ηλιόπουλος για να φέρει τον υψηλόσωμο επιθετικό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ισραηλινό Sport5, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι, ενώ στον Πιερό η πρόταση αφορά σε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Όπως εκτιμά το ισραηλινό δημοσίευμα, η μεταγραφή είναι πιθανό να ολοκληρωθεί, καθώς η προσφορά αφήνει ικανοποιημένη τη Μακάμπι, αφού η ίδια είχε αγοράσει τον παίκτη από την Γκινγκάμπ έναντι 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ φέρεται να έχει έτοιμες εναλλακτικές για να τον αντικαταστήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 29χρονο φορ από την Αϊτή είχαν δειξει ενδιαφέρον νωρίτερα το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αλλά δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τις απαιτησεις της Μακάμπι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.