Αν και βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ήδη έχει φουντώσει η προπονητολογία στην Ελλάδα.

Βέβαια, έχουμε ήδη και την πρώτη απόλυση, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης αιφνιδίως αποφάσισε να απομακρύνει τον Μίλαν Ράσταβατς από τον πάγκο της ομάδας και βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Οι Μπάκος και Καϋμενάκης προσπαθούν να φέρουν κάποιο μεγάλο όνομα στην Τρίπολη, έφεραν στην Ελλάδα τον Ρόμπι Κιν αλλά δεν τον έπεισαν να μείνει, ενώ τα τελευταία 24ωρα συζητούν με τον Κλοντ Μακελελέ!

Ο Γάλλος όμως δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τους Αρκάδες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, κρούση έγινε και στο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. O 43χρονος Ισπανός, που έκατσε στον πάγκο των Πειραιωτών πέρυσι για 22 ματς, παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Αστέρα Τρίπολης
Intime

Από εκεί και πέρα, μεγάλη… φασαρία γίνεται τα τελευταία 24ωρα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, το όνομα του οποίου «ακούγεται» πάρα πολύ ως διάδοχος του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό. Το όνομα του Πορτογάλου διαβάσατε για πρώτη φορά στο Sportdog.gr και ήταν μία αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κονσεϊσάο δέχθηκε κρούση από στελέχη μεγάλης ελληνικής ομάδας στις αρχές Αυγούστου, όταν και του παρουσίασαν ένα φιλόδοξο και ακριβό πρότζεκτ τριετίας. Του πρότειναν μάλιστα να συζητήσει απευθείας με τον ιδιοκτήτη, ωστόσο ο ίδιος το αρνήθηκε.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για μεγάλη ελληνική ομάδα
Intime

Ο Ευάγγελος Μίχος λοιπόν στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», συπλήρωσε πως η ομάδα που προσέγγισε τον Κονσεϊσάο δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και ότι οι πιθανότητες να έρθει ο πρώην προπονητής της Πόρτο να δουλέψει στην Ελλάδα, για οποιοδήποτε σύλλογο, είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες αυτό το χρονικό διάστημα!