Αλέξης Αλεξίου: Για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδος, την άμυνα του ΠΑΟΚ και τη μάχη του πρωταθλήματος μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Αλέξης Αλεξίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Λεζάντα

Για το ματς της Εθνικής με τη Φιλανδία: «Η Εθνική έκανε καλό ξεκίνημα με τη Φιλανδία χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον προπονητή. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και πρέπει να πάει σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ο Ιωαννίδης είναι καταπληκτικός και από πίσω έχει Τζόλη, Παυλίδη και άλλους. Νομίζω ότι και οι ίδιοι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πάνε σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά από πολλά χρόνια. Θα ανεβάσουν και το κασέ τους». 

Για το ματς με την Ιρλανδία: «Σήμερα το παιχνίδι είναι δύσκολο. Πάνε στη δύναμη και εύχομαι να μη βρέχει γιατί εκείνοι τους πάει η βροχή. Εμείς έχουμε πιο ποιοτική ομάδα».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει πιο ψηλά ή ανοιχτά, πάντα έχει πρόβλημα. Το έχουν χάσει φέτος αλλά διορθώνεται νομίζω. Ο Κεντζιόρα είναι μια καλή λύση αλλά το θέμα είναι να παραμείνει υγιής. Είναι καλός φέτος με εξαίρεση το ματς με τη Μάλμε αλλά μπήκε στο Europa League και πάει καλά στο πρωτάθλημα. Είναι σε καλό φεγγάρι. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να πάρει παίκτη. Έχει Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Θυμιάνη και Μιχαηλίδη. Οι μεγάλες ομάδες πάντα χρειάζονται μεταγραφές. Πρέπει να είναι γεμάτο το ρόστερ γιατί έχει παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ από πέρυσι είναι ίδιος και απλά έκανε προσθήκες. Είναι σε καλύτερο φεγγάρι μέχρι στιγμής από όλους τους άλλους. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό από πέρυσι. Η ΑΕΚ έχει προβλήματα και ο Παναθηναϊκός είναι ή του ύψους ή του βάθους, ψάχνεται ακόμη. Αυτοί οι τέσσερις θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ γιατί είναι πιο έτοιμη ομάδα και ακολουθεί ο Ολυμπιακός», είπε ο Αλέξης Αλεξίου.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Λεζάντα