Την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα ανταποκριθεί στην κρισιμότητα του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και θα πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Αλόνσο θα βασιστεί περισσότερο σε παιδιά που ήταν εδώ μαζί του για την 11άδα με τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό να δούμε δίδυμο Αράο-Μαξίμοβιτς στο κέντρο για πρώτη φορά. Επίσης, ο Μαξ έχει πιθανότητες αντί του Μλαντένοβιτς, ενώ αν ο Πελίστρι είναι καλά θα χρησιμοποιηθεί αυτός, αλλά αφήνω και ανοιχτό μήπως παίξει ο Μαντσίνι.

Μοιάζει με πρόωρο τελικό για τον Παναθηναϊκό, όντας στο -5 από την πρώτη θέση μετά από τρεις μόνο αγωνιστικές. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση, ξέρουν και οι παίκτες ότι είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά θα πάρει και αποτέλεσμα. Η ισοπαλία δεν του κάνει, αλλά την θέλει στην χειρότερη περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα Αλόνσο, σε ενδεχόμενη ήττα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως αυτό που έχει εισπράξει από τους «πράσινους» είναι ότι θέλουν να στηρίξουν τον Ουρουγουανό τεχνικό, που καλείται πάντως να πάρει το πρωτάθλημα με βάση και τα πολλά λεφτά που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι.