Την πρώτη τους δια ζώσης επαφή είχαν μετά από 5 χρόνια οι Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς η αλήθεια είναι ότι έχουν συμβεί πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και ευρύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι συνέβη στον Δικέφαλο; Το καλοκαίρι του 2019 ο Ρουμάνος τεχνικός αποχώρησε από το κλαμπ (την άνοιξη του 2019 ήταν η τελευταία τους επαφή από κοντά), αν και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι τότε, όμως, είχε καθιερωθεί στη ζωή μας η συνθήκη του κορωνοϊού (έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό για τον Ιβάν!), ενώ 6-7 μήνες αργότερα άρχισε ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας που επηρέασε τις μετακινήσεις του Σαββίδη.

Παρόλα αυτά οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο Πόρτο Καρράς, στην εξοχική κατοικία του Ιβάν (-ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρίσκεται εκεί από τις αρχές Αυγούστου), με την ΠΑΕ μάλιστα να δημοσιεύσει και σχετικές φωτογραφίες.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης, άλλωστε, είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ με την υγεία του από την περίοδο του κορωνοϊού και μετά, με αποτέλεσμα κάθε τόσο να δημιουργούνται διάφορα σενάρια: Από τα αναληθή δημοσιεύματα ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ, μέχρι τα χονδροειδέστατα ψέματα ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του.

Η αλήθεια είναι ότι προσέχει πάρα πολύ να μην κολλήσει κορωνοϊό (φυσικά κι άλλα μικρόβια), για αυτό και η συνάντηση που έφερε εξελίξεις στα μεταγραφικά, άργησε τόσο πολύ να γίνει. Για να γίνουν αντιληπτά τα μέτρα προφύλαξης που παίρνει ο Ιβάν, όσοι τον επισκέφθηκαν (μεταξύ των οποίων και ο Ραζβάν Λουτσέσκου) ήταν για κάποια 24ωρα σε καραντίνα. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι απόλυτα υγιής και δεν κόλλησαν κάτι.

Μάλιστα, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη εβδομάδα, αλλά κάποιος από το γκρουπ των ανθρώπων που θα τον επισκέπτονταν είχε, τελικά, κορωνοϊό με αποτέλεσμα να αναβληθεί η επαφή. Αυτός ήταν και ο λόγος που από την περασμένη εβδομάδα γράφαμε ότι από τη Δευτέρα, 09/09, και μετά θα υπήρχαν εξελίξεις στα μεταγραφικά - Προκειμένου να υπήρχε αυτή η δια ζώσης επαφή μετά από 5 χρόνια με τον Λουτσέσκου, και να τεθούν όλα επί τάπητος.

InTime / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

 Ο Ιβάν προσέχει πολύ ποιους βλέπει, τι τρώει, πού πηγαίνει, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο γύρω από τα μικρόβια που μπορεί να είναι απειλητικά για εκείνον. Από όταν όμως συναντήθηκε με τον Λουτσέσκου, μέσα σε λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λόβερν. Τον ρώτησε τι θέλει για την ομάδα, του έδειξε τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι, κι έτσι έφεραν στην Ελλάδα τον πεπειραμένο στόπερ. Έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες μέσα στα μέλια, μήπως και πάψουν τα παπαγαλάκια που όχι μόνο έχουν "διώξει" τον Λουτσέσκου από τον Δικέφαλο, αλλά έχουν φέρει και τον Βλάνταν Ίβιτς στη θέση του...