Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο Αζεντίν Ουνάχι, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει έξτρα λύσεις στα χέρια του Ντιέγκο Αλόνσο και να προσθέσει ποιότητα στα χαφ των Πράσινων.

Ο δανεισμός του από τη Μαρσέιγ με τη ρήτρα των 11 εκατ. ευρώ (ή και 8.5 εκατ. σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ) για το ερχόμενο καλοκαίρι δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνεία: Ήρθε στην Ελλάδα για μια σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κινητρο - Το ακριβώς αντίθετο θα υποστήριζε κάποιος, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα για να είναι βασικός και να διακριθεί.

Intime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μόνο που λίγο πριν από τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ο μάνατζέρ του τον είχε προτείνει και στον Ολυμπιακό. Που δεν ασχολήθηκε πραγματικά με την περίπτωσή του, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρώτησε, έμαθε και, τελικά, απέρριψε την περίπτωσή του. Ποιoν ρώτησε και τι έμαθε; Διαβάστε το!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Μαρθελίνο, τον Ισπανό προπονητή που έχει μεγάλη θητεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και, μεταξύ άλλων, είχε βρεθεί στον πάγκο της Μαρσέιγ την περασμενη αγωνιστικη περίοδο. Ο πεπειραμένος τεχνικός, μάλιστα, είχε βασικό στις επιλογές του, στη θητεία του στη Μαρσέιγ, στα πρώτα ματς, αλλά από κάποιο σημείο και μετά τον άφηνε στον πάγκο.

Μάλιστα, αυτό που φέρεται να είπε ο Μαρθελίνο στον Μεντιλίμπαρ, είναι ότι ο Ουνάχι είναι δύσκολος χαρακτήρας, που δεν θα πέταγε και τη σκούφια του για να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Μια εξέλιξη που επηρέασε τον Μεντιλίμπαρ; Αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ισπανός τεχνικός. Μια φορά στον Ολυμπιακό δεν τον έφερε, όσο κι αν καιγόταν για χαφ εκείνη την περίοδο.

InTime / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Να αποκαλύψουμε κάτι ακόμα για τον Μεντιλίμπαρ; Ο Ισπανός τεχνικός έχει κρατήσει 5 παίκτες από τη Νέων στο ρόστερ της πρώτης ομάδας (αν και αρχικά είχε πει ότι θα κρατήσει μόνο 3) και τους υπολογίζει όλους! Μάλιστα, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ για να τους πάρουν δανεικούς, ίσως με περισσότερο χρόνο από αυτόν που μπορεί να τους δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά ο Ισπανός ήταν κάθετος ότι δεν πρέπει να φύγει κανείς...