Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λαμέλα θα είναι μάλλον στα πιτς, καθώς το χτύπημα δεν είναι σοβαρό, αλλά δεν θέλουν να ρισκάρουν στην ΑΕΚ ενόψει των απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν. Μετά τον Βόλο έχει να παίξει με την Athens Kallithea, που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό). Μετά θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, θα πάει στο Αγρίνιο και μετά θα παίξει με τον ΠΑΟΚ (μετά τη διακοπή) στο επόμενο διάστημα του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οπότε πρέπει τη Δευτέρα να κερδίσει, να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, με το Χ2 να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το απόλυτο. Η λογική λέει ότι αντί του Λαμέλα θα παίξει ένας εκ των Τσούμπερ και Περέιρα, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Πινέδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μπορεί να ξεκινήσει ο Μεξικανός στα χαφ. Αν κρίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν, ο Αλμέιδα συνηθίζει να έχει στον πάγκο τον Πινέδα, και να μπαίνει ως αλλαγή. Μάλλον θα παίξει ο Λιούμπιτσιτς στη μεσαία γραμμή και ένας εκ των Τσούμπερ ή Περέιρα θα είναι μπροστά».