Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Ροντινέι με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρες τα βρήκαν, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, χάρη στις ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, με ενέργειες του οποίου έκλεισε η συμφωνία τα τελευταία 24ωρα.

INTIME | ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Πριν μερικές εβδομάδες είχε σκάσει πρόταση εκ Βραζιλίας και συγκεκριμένα από τη Μποταφόνγκο, η προσφορά της οποίας απορρίφτηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την ομάδα του Πειραιά, η οποία έδειχνε διακαώς την επιθυμία της να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της, μετά το 2025, όποτε έληγε η διάρκεια του προηγούμενου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Την Τετάρτη βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Ροντινέι στην Ελλάδα, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες και να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος μετρά δύο χρόνια στον Πειραιά και έχει καταγράψει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 76 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ. Το σημαντικότερο είναι, ότι έχει εξελιχθεί μια από τις πιο αξιόπιστες μονάδες των “Ερυθρόλευκων”, γι'αυτό και βρίσκεται στην τρίτη θέση της ιεραρχίας των αρχηγών πίσω από Μασούρα και Ρέτσο.

INTIME |  ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ