***«Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαιά σας», ήταν μία χαρακτηριστική ατάκα που είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού όταν τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια του Γ.Καραϊσκάκης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Κατά πως φαίνεται αυτή η ατάκα δεν... πήγαινε στον Ρόντινεϊ αφού οι ερυθρόλευκοι ανανέωσαν σήμερα (19/9) μετά βαΐων και κλάδων τη συνεργασία τους με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ ως το καλοκαίρι του 2027. Και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στις υπογραφές θέλησε να είναι παρών και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που φωτογραφήθηκε μαζί του και το στιγμιότυπο μοιράστηκε στα ΜΜΕ. Δεν είναι σε κάθε ανανέωση παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δεν φωτογραφίζεται κάθε φορά ώστε να μοιράζεται στα media η φωτογραφία του. Ο Ρόντινεϊ προφανώς αποτελεί μεγάλη του συμπάθεια. Σήμερα ο Βραζιλιάνος είναι 32 ετών, 7 μηνών και 21 ημερών και όταν με το καλό τελειώσει το νέο του συμβόλαιο θα είναι 35 ετών και 5 μηνών!

Πηγή: ΠΑΕ Ολυμπιακός


***Κι αφού αναφερθήκαμε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν βέβαιο ότι θα στείλει μήνυμα στους παίκτες σήμερα (19/9) πηγαίνοντας στο Ρέντη για τον Αγιασμό. Βλέπετε αυτός ο Αγιασμός έρχεται λίγο μετά τα... γκάζια μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και λίγο πριν το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. «Κερδίστε το ματς για το πρωτάθλημα, κερδίστε αυτό το ματς και για μένα», έμαθα ότι είπε στους παίκτες λίγο πριν αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε κατ' ιδίαν και με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ απ' όπου έμαθε από πρώτο χέρι σε τι κατάσταση είναι η ομάδα και φυσικά πως και πότε θα βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός κόουτς θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, θα βρει ρυθμό και χημεία, σε 15 με 20 μέρες από τώρα. Υπάρχουν και αρκετοί στα... πέριξ Ρέντη και ΠΑΕ που εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιαστεί και καλύτερος από πέρυσι.  

***Όπως γράψαμε σε προηγούμενο κείμενο, είναι μια σκέψη η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο αριστεροπόδαρων στόπερ, του Κάρμο και του Πιρόλα, στο προσεχές ματς με τον Άρη αφού ο Ρέτσος είναι ανέτοιμος. Ωστόσο εξίσου πιθανό είναι να παίξει τελικά ο Κάρμο με τον Ντόη και να μείνει στον πάγκο ο Ιταλός.

Intime


***Αναφορικά με τη μεσαία γραμμή, φαίνεται πως ενισχύεται το σενάριο της χρησιμοποίησης του Ολιβέιρα από την αρχή μαζί με τους Έσε και Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος έχει ποιότητα και εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει στην πιο ορθολογική ανάπτυξη και την αποφυγή (πολλών) γεμισμάτων. Παρεμπιπτόντως, η σημερινή προπόνηση είχε αρκετή δουλειά σε τακτική και στημένες μπάλες. Τις προηγούμενες μέρες δούλεψε ο Μεντιλίμπαρ στην ανάπτυξη και από τον άξονα και από τα πλάγια και τα τελειώματα φάσεων εντός και εκτός περιοχής.