Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ο Λάζαρος Ρότα ήταν κλινήρης τις προηγούμενες ημέρες, λόγω ίωσης. Άπαντες περίμεναν τον 27χρονο διεθνή δεξιό μπακ να μπει στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κυριακάτικο αγώνα.

Intime

Ωστόσο ο αμυντικός της Ένωσης δεν κατάφερε να προπονηθεί και αποκλείστηκε από την αποστολή της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο, Άμραμπτ, Λαμέλα και Λιβάι Γκαρσία. Υπάρχει ωστόσο και ένα ζήτημα υπερκόπωσης του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος παίζει στα κόκκινα και αναμένεται να προφυλαχθεί, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο, πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Τα ευχάριστα νέα της σαββατιάτικης προπόνησης αφορούν τον Άντονι Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός ήρθε και αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε, έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις και συμμετείχε ως συνοδηγός του Μάριου Ηλιόπουλου στο σχετικό πολύ επιτυχημένο βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Πλέον όμως ήρθε η ώρα της δουλειάς.

Ο Μαρσιάλ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος το Σάββατο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός μόνο στις ασκήσεις στις στατικές φάσεις και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για το υπόλοιπο διάστημα.

Intime