Κώστας Κετσετζόγλου: Για τους λόγους που η ΑΕΚ πρέπει να... φτιάξει τον κόσμο της κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της Κυριακής μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Το παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα, αλλά και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς γιατί τα έκαναν μούσκεμα σε παιχνίδια που έπρεπε να πάρουν νίκες. Ειδικά για την ΑΕΚ είναι ανάγκη να δώσει η ομάδα μια χαρά στον κόσμο της, γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός και οι νίκες που έχουν γίνει φέτος ήταν αναμενόμενες», τόνισε.

Για τα πλάνα του Αλμέιδα: «Έξω είναι ο Γκαρσία, ο Γκατσίνοβιτς, ο Μουκουντί και ο Οντουμπάτζο, αλλά υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, κυρίως του Ρότα και του Λαμέλα. Ο Κάλενς θα πάρει τη θέση του Μουκουντί, πιστεύω πως ο Αλμέιδα θα κρατήσει τον Πήλιο. Πιστεύω πως θα παίξει ο Σιμάνσκι και να δούμε αν θα πάει δίπλα του ο Γιόνσον ή ο Πινέδα. Αν παίξουν οι δύο… ξανθοί, ο Πινέδα μπορεί να πάει πίσω από τον Πιερό ή σε ένα πιο extreme σχήμα αριστερά αντί του Κοϊτά. Για πίσω από τον φορ υπάρχουν οι επιλογές του Λαμέλα και του Λιούμπισιτς. Ο Μαρσιάλ είναι κοντά στο να μπει αποστολή, δεν ξέρω αν θα είναι την Κυριακή. Σίγουρα πάντως θα μπει πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.