Μπορεί να έχουμε φτάσει στο παρά πέντε για να κλείσει το παράθυρο που αφορά τις μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, αλλά φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει ακόμα ανοιχτή πιθανότητα για να έρθει παίκτης σε θέση έκπληξη.

Αναφερόμαστε στον αριστερό μπακ, καθώς ο Ορτέγκα έχει μείνει μόνος του (μαζί με τον νεαρό Αποστολόπουλο) και, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος μέσω του sportdog στο θέμα με τίτλο Λίστα ΠΑΟΚ με Μπερίσα, Μασίπ - Μεγάλο ταλέντο της Γιουνάιτεντ για Ολυμπιακό... "Ο Μπράντον Γουίλιαμς, o 24χρονος Άγγλος αριστερός μπακ, με τα 2.800.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, μεγάλο ταλέντο της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ (το 2021 κόστιζε 12.000.000 ευρώ),που κάπου... έχασε τον δρόμο του. Την περασμένη σεζόν την έβγαλε στην Ϊπσουιτς της Τσάμπιονσιπ ως δανεικός ενώ είναι ελεύθερος από τον Ιούλιο".

Ο διεθνής με τις U20 και U21 εθνικές ομάδες της Αγγλία, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής τής Μαν. Γιουνάιτεντ και, πλην του τεράστιου αγγλικού κλαμπ, έχει θητεία ακόμα σε Νόριτς (ήταν συμπαίκτης με τον Γιαννούλη) και Ίπσουιτς, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος.

Το market value στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είχε φτάσει στα 12 εκατ. ευρώ πριν από μερικά χρόνια και στα 24 χρόνια του ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που αναλύει αγώνες στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το γνωρίζει άριστα, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον παίκτη.

"Έκανε τα ρεπό τού Γιαννούλη στη Νόριτς - Ελλάδα Γουίλιαμς και όχι Ορτέγκα - Δεν είναι Μπάμπα Ραχμάν"

Αντώνη, ποια είναι η άποψή σου για τον Μπράντον Γουίλιαμς;

"Έκανε τα ρεπό του Γιαννούλη κάποια εποχή στη Νόριτς. Αλλά μετά του πήρε τη θέση. Εντάξει, ένα αξιοπρεπές αριστερό μπακ, γρήγορος και επιθετικός μπακ. Στην Ελλάδα θα έβαζα Γουίλιαμς και όχι τον Ορτέγκα. Για την Ελλάδα είναι πολύ καλή λύση".

Γιατί δεν βρήκε ομάδα στην Αγγλία φέτος;

"Μπορεί να έχει θεματάκια σε αυτό το επίπεδο, γιατί έβγαζε τραυματισμούς. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο όμως".

Μπορεί να δημιουργήσει συνθήκη ανταγωνισμού στον Ορτέγκα;

"Αν είναι υγιής, ναι, του βάζει κόντρα. Αλλά θεωρώ ότι θα χρειαστεί 1-2 μήνες για να πάρει στροφές. Δεν είναι ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ, αλλά είναι αξιοπρεπές μπακ. Πολύ επιθετικός".