Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ έβρισκε τα δοκάρια, ο Άρης είχε την ουσία και έφυγε από την έδρα των “ασπρόμαυρων” με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του χάρις σε τέρμα του Μανού Γκαρθία στο 62ο λεπτό. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 84ο λεπτό όταν ο Μπάμπα σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν κυριευτεί από το άγχος με τις λάθος πάσες να αποτελούν συχνό φαινόμενο. Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε στο 24ο λεπτό όταν Ζίβκοβιτς πέρασε μια μπαλιά για τον Ότο, με τον Ισπανό να κάνει το γύρισμα αλλά ο Κουέστα απέκρουσε. Στιγμές αργότερα ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ όταν ο Τάισον έσπασε την μπάλα βρίσκοντας τον Τισουντάλι, αλλά η προσπάθεια του Μαροκινού κατέληξε στο δοκάρι. Στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Άρη να απαντήσει στις ευκαιρίες, όταν ο Ντιαντί έκανε το σουτ αλλά ο Κοτάρσκι με φοβερή απόκρουση του αρνήθηκε το τέρμα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άγγιξε για ακόμα μια φορά το γκολ, όταν ο Ότο έκανε το γύρισμα αλλά το διαγώνιο τελείωμα του Κωνσταντέλια πέρασε άουτ. Λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από το 1-0 σε δύο περιπτώσεις αρχικά ο Κωνσταντέλιας μπήκε μέσα στην περιοχή δοκίμασε τα πόδια του αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ, την εκτέλεση της στημένης φάσης ανέλαβε ο Ζίβκοβιτς, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, με το 0-0 να παραμένει στο πρώτο 45λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό έφτασε κοντά στο να πάρει προβάδισμα, αλλά το πλασέ του Τάισον πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 57ο λεπτό ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Κοτάρσκι, όταν ο Ντιαντί μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το γύρισμα ο Μορόν εκτέλεσε η μπάλα βρήκε στον Μπάμπα και ο Κροάτης κίπερ με δυσκολία έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 62ο λεπτό μίλησε η ποιότητα του Γκαρθία ο Ισπανός μεσοεπιθετικός απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με τελείωμα στην κλειστή γωνία του Κοτάρσκι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 70ο λεπτό ο ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια έφερε το ματς σε ισορροπία αλλά το τέρμα δεν επικυρώθηκε, καθώς στο γύρισμα του Ότο η μπάλα είχε περάσει εκτός γηπέδου. Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 84ο λεπτό, όταν ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κεντζιόρα πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα έφτασε στον Μπάμπα που σε κενή εστία από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ έψαξε την ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα, με τον Άρη να φεύγει για δεύτερη συνεχόμενη φορά με τους τρεις βαθμούς από την “Τούμπα”.

ΓΚΟΛ: / 62′ Γκαρθία
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20′ Μιχαηλίδης, 55′ Μπάμπα / 16′ Βέλεθ, 38′ Γκαρθία, 82′ Κουέστα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΟΚΑΡΙ: 25′ Τισουντάλι, 84′ Μπάμπα
STATS: Για πρώτη φορά στην ιστορία των ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης ο “δικέφαλος του βορρά” μένει χωρίς γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια ως γηπεδούχους (0-1, 0-1, 0-0)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (68′ Καμαρά), Μπακαγιόκο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (76′ Ντεσπότοφ), Τισουντάλι (68′ Τσάλοφ)

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ (45′ Ρόουζ), Μπράμπετς, Φρίντεκ , Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί (74′ Σουλεϊμάνοφ) , Γκαρθία (81′ Νταρίντα), Σίστο (74′ Σαβέιρο), Μορόν