ΠΑΟΚ: Εκτός Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια της Σερβίας με Ελβετία και Ισπανία, θα παραμείνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν σταθερά στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας, όπως συμβαίνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η Ομοσπονδία της χώρας ενημέρωσε επισήμως πως λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο δεν θα βρεθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς
Intime

Η αλήθεια είναι πως ο Αντρίγια έχει κάποιες ενοχλήσεις που δεν εμπνέουν ανησυχία, επικοινώνησε άμεσα με τους ανθρώπους της Εθνικής και του ΠΑΟΚ και κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει εκτός για θεραπείες προκειμένου να αποφευχθεί το όποιο ρίσκο.

Το διάστημα της διακοπής θα βρει τον Σέρβο στην Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό και ευκαιρία δοθείσης θα πάρει και τις «ανάσες» του από τα non stop παιχνίδια με τους ασπρόμαυρους και την εθνική ομάδα, γιατί αρχίζει σε λίγες μέρες ενώ σερί με πολύ δύσκολους αγώνες και συνεχόμενους σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι την επόμενη διακοπή στα μέσα του Νοεμβρίου.

Πηγή: sfina.gr

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς
Intime