Την Τετάρτη ο Χαβιέρ Ριμπάλτα παρουσιάστηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων από τον Μάριο Ηλιόπουλο σε παίκτες και προπονητικό τιμ.

«Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ σήμερα. Έχουμε μαζί μας έναν σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ξέρει τη δουλειά. Να τον βοηθήσουμε όλοι μας, να έχει καλό έργο για την ΑΕΚ μας», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της Ένωσης. «Καλωσορίζουμε τον Χαβιέρ στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για όλους μας και το κλαμπ να έρχονται τέτοιοι άνθρωποι να μας βοηθούν. Όλοι που είμαστε πίσω από τους παίκτες, είμαι εδώ για να σας βοηθήσουμε», πρόσθεσε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε ομιλία με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποδοχή, ένα λόγο για νέα αρχή και τους ζήτησε να έχουν επικοινωνία, προκειμένου να λύνουν άμεσα τα προβλήματα. Τόνισε, δε, ότι θα υπάρξουν και συναντήσεις κατ'ιδίαν για καλύτερη γνωριμία, η οποία θα είναι η επόμενη κίνηση του Καταλανού παράγοντα.

«Ευχαριστώ όλους σας για το πολύ όμορφο καλωσόρισμα. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όλους. Κάνουμε μία νέα αρχή. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι οτιδήποτε πρόβλημα έχετε, απορία ή ζήτημα που σας αφορά, να έρχεστε αμέσως να μου το λέτε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια τώρα, θα γίνουν συναντήσεις με όλους σας κατ’ ιδίαν για να γνωριστούμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι», είπε μεταξύ άλλων ο Χαβιέρ Ριμπάλτα, ο οποίος είχε πολύωρο τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Όπως αναφέρουν πηγές, αμφότεροι συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα. Οι δύο άνδρες είχαν κουβέντα για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.