Νίκος Αθανασίου: Για τις ιδιαιτερότητες της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και τις λύσεις που καλείται να βρει ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Είναι μια κατάσταση που καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολη, με τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά δυστυχώς στην ζωή και το ποδόσφαιρο δεν έχεις το χρόνο ούτε να χαρείς, ούτε να λυπηθείς, οπότε από σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ. Έναν ΟΦΗ που άλλαξε και προπονητή. Θα αρχίσει να γεμίζει ξανά το Κορωπί, οι δύο τελευταίοι που θα επιστρέψουν είναι ο Πελίστρι και ο Ουναΐ. Ο Αλόνσο έχει μπροστά του να διαχειριστεί μια πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη, ειδικά όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι. Δεν υπάρχει τρόπος, δεν γίνεται. Αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα το παίξει όπως και με την Τσέλσι αλλά και με τον Άρη χωρίς τον πιο επιδραστικό παίκτη του, τον Ιωαννίδη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε πως ναι μεν φαινομενικά ο αντικαταστάτης του Ιωαννίδη στην 11άδα θα είναι ο Σπόραρ, δεν απέκλεισε δε, να ξεκινήσει ο Γερεμέγεφ, έκανε τον απολογισμό της έως τώρα θητείας του Σλοβένου σέντερ φορ, ενώ σχολίασε και το δημοσίευμα της «Daily Mail» για το πως θα κινηθεί o Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ.