Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά τη θητεία του στην ΑΕΚ και παρότι αγωνιστικά ακόμα δεν έχει κάποια μεγάλη επιτυχία με την ομάδα (είναι άλλωστε και πολύ νωρίς) με τις κινήσεις του εκτός γηπέδων και κυρίως τις τεράστιες επενδύσεις του, έχει διώξει την όποια αμφιβολία υπήρχε μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο νέος ιδιοκτήτης άλλωστε, όπως έχετε διαβάσει σε αρκετά ρεπορτάζ του Sportdog.gr το τελευταίο διάστημα, λειτουργεί τελείως διαφορετικά από τον προκάτοχό του. Ρίχνει πάρα πολύ χρήμα για να μπει σε αγορές που δεν ήθελε ο Μελισσανίδης, φέρνει παίκτες με τεράστια συμβόλαια και χωρίς μεταπωλητική αξία και παράλληλα προσπαθεί να χτίσει το δικό του δίκτυο με ομάδες σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, όπως διαβάσατε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr

Intime

Ο Ηλιόπουλος δουλεύει πάνω σε ένα ακριβό και πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ για την ΑΕΚ, το οποίο ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα. Στόχος είναι να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο και να τον βάλει στην ελίτ της Ευρώπης, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.

Προς αυτή την κατεύθυνηση ήταν φυσικά και η συμφωνία του Χαβιέρ Ριμπάλτα, ενός ανθρώπου που ήρθε για να αναλάβει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο εσωτερικό της ομάδας. Θα είναι ο Νο2 στην Ένωση πλέον μετά τον ιδιοκτήτη και αυτός που θα παίρνει τις πιο σημαντικές αποφάσεις (όχι μόνο για μεταγραφές και αποχωρήσεις), πάνω και από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Καταλανός μάλιστα ήδη έχει πιάσει δουλειά, έχει διπλό γραφείο στα Σπάτα και στην ΠΑΕ και τη δεδομένη στιγμή μελετάει και παίρνει report για όλους όσους βρίσκονται στο οργανόγραμμα. Προσεχώς θα ασχοληθεί με τα συμβόλαια των παικτών, ενώ βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Αργεντινό προπονητή και τους συνεργάτες του.

Ωστόσο, θα υπάρξει και συνέχεια από τον Ηλιόπουλο. Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, το ρεπορτάζ αναφέρει πως στην ΑΕΚ θα ακολουθήσει κι άλλη «μεταγραφή», όσον αφορά τη στελέχωση της ΠΑΕ αυτή τη φορά. Παρόμοιου επιπέδου με τον Καταλανό, με θητεία σε μεγάλα κλαμπ, καθόλου άγνωστου (το στέλεχος) στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γένους θηλυκού…