ΝΤΙΑΝΤΙ/ΝΤΙΜΠΑ: Είναι και οι δυο Σενεγαλέζοι, που αυτή την σεζόν συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό. Ο 18χρονος εξτρεμ του Άρη, που έχει κάνει σούπερ ξεκίνημα με 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 ασίστ, έχει ... βγάλει τα μάτια όλης της ελληνικής Μπιγκ 4. Ο συγκεκριμένος είναι δανεικός στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Intime

Και ο 20χρονος μέσος της Καλλιθέας, επίσης με 7 συμμετοχές στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και επίσης με σπουδαία προοπτική. Μιλάμε για έναν δίμετρο μέσο, με τεχνική, ικανότητα στο οδήγημα της μπάλας και ταχύτητα για το ύψος του.

Τον Σαμπά Ντιμπά η Καλλιθέα τον έχει αγοράσει από την Σερβέτ. Δεν είναι τυχαίο πως και οι δυο Σενεγαλέζοι έχουν τον ίδιο ατζεντη . Συγκεκριμένα, είναι ομόσταβλοι στην 11MANGMT. Το κορυφαίο όνομα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι ο Ελ Νεσίρι που αυτό το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Σεβίλλη στην Φενέρμπαχτσε.

Intime

Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα και τον Κλέιτον Ντιαντί και τον Σάμπα Ντιμπά τους σκανάρει η Κοπεγχάχη. Με σκάουτ της δανέζικης ομάδας να τους έχει κάνει και livescouting στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Κοπεγχάγη τελευταία φορά που βρέθηκε στην χώρα μας για τον Ντιμπά ήταν στο Καλλιθέα – Αστέρας, την τελευταία αγωνιστική. Ειδικότερα όμως, για τον Ντιαντί να επισημάνουμε πως τον έχουν “σημειωμένο” ήδη και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ Κρατήστε το αυτό για το μέλλον...