ΠΑΟΚ: Στη μεσαία γραμμή θα κριθούν πολλά στο ντέρμπι των δύο Δικεφάλων, καθώς οι παίκτες της ομάδας που θα έχουν περισσότερο χρόνο την μπάλα στην κατοχή τους, μπορούν να δημιουργήσουν, περισσότερες ευκαιρίες για τα γκολ. Ο Λουτσέσκου δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι, έχει όμως ισχυρές επιλογές.

Το δίδυμο Οζντόεφ–Σβαμπ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για το ντέρμπι. Και είναι πολύ πιθανό, αυτοί οι δύο παίκτες να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Ο Μπακαγιόκο δεν πείθει αυτή τη χρονική περίοδο. Μάλιστα στην Λιβαδειά, η απόδοσή του, ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

 Ο Καμαρά που επέστρεψε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, με δύο μόνο προπονήσεις (Παρασκευή και Σάββατο) θα συμμετέχει στην αποστολή. Το θέμα είναι, ποια απόφαση θα πάρει ο Λουτσέσκου για τον χρόνο που θα τον αξιοποιήσει. Θα ρισκάρει να τον βάλει στο βασικό σχήμα; Ή θα ακολουθήσει την πρακτική που κυρίως εφαρμόζει από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ;

Το αναφέρουμε, κυρίως διότι ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια τις επόμενες ημέρες και όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι.

Πηγή: metrosport.gr