Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στην OPAP ARENA και μετά από 2 μήνες απουσίας επιστρέφει στην αποστολή ο Μπράντον Τόμας!  Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει τον Ισπανό ως δεύτερο φορ (μαζί με τον Τσάλοφ) αφήνοντας εκτός τον Τισουντάλι.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχαηλίδης (όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό) ενώ εκτός είναι ο Γκόμεζ και για δεύτερο συνεχόμενο ματς Πρωταθλήματος είναι παρών ο Βιεϊρίνια.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Επανέναρξη με ντέρμπι για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.
 
Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (19.10) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο ,  Κεντζιόρα , Λόβρεν , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τσάλοφ .