Σε φουλ αγωνιστική δράση επιστρεφει ο Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό, κι εδώ έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε κάτι: Οι Πράσινοι είχαν νέες επαφές για να υπογράψει νέο συμβόλαιο πριν το τραγικό συμβάν με τον Μπάλντοκ. Ο νεαρός άσος είναι παιδί από την ακαδημία του Τριφυλλιού, υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του. Για αυτό ο Αλαφούζος είχε επικοινωνήσει με τον Μελισσανίδη όταν είχε ελεύθερος ο Βαγιαννίδης από την Ίντερ, προκειμένου να μην τον πάρει στην ΑΕΚ (όπως ακουγόταν έντονα τότε) αλλά να αφήσει ανοιχτό το πεδίο για να έρθει στον Παναθηναϊκό...

ΑΡΑΟ: Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Βαγιαννίδης; Αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας με σιγουριά, καθώς ο διεθνής μπακ περιμένει μία προσφορά με πολύ υψηλές αποδοχές και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι οι Πράσινοι έχουν τη διάθεση για να φτάσουν τόσο ψηλά. Τον εκτιμούν, θεωρούν ότι του το δείχνουν με τη νέα πρόταση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να προκύψει συμφωνία. Αντίθετα, είναι περίπου δεδομένο ότι ο Αραο θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα. Υπάρχει νέα πρόταση προς την πλευρά του για να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του και, εύκολα ή δύσκολα, θα συνεχίσει στην ομάδα.

ΑΡΑΟ/1: Πρόσφατα υπήρχαν πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων τής Βραζιλίας προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά ο Αράο ήρθε 30 ετών στην Ευρώπη και, προφανώς, δεν έκανε αυτό το πέρασμα για να επιστρέψει μετα από 2-3 σεζόν στην πατρίδα του. Πλην του Βραζιλιάνου, πάντως, υπάρχουν συνολικά άλλα 10 συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και από αυτά μόνο οι μισοί (και αν!) θα συνεχίσουν στην ομάδα. Οπότε το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι παράξενο για τους Πράσινους.

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: Ο ισχυρός άνδρας τού Άρη δεν είναι χθεσινός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν έμαθε ότι υπάρχει ομάδα του Big 4 έτρεξε που ζαχαρώνει τον Σιφουέντες, άνοιξε μια ώρα αρχύτερα τις επαφές με τη Ρέιντζερς για την απόκτησή του. Οι πληροφορίες που υπάρχουν, μάλιστα, αναφέρουν ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη δεν είναι στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά στα 2 εκατ. ευρώ μέχρι τον προσεχή Μάη. Μετά η τιμή του θα αλλάξει. Αλλά τα 2 εκατ. ευρώ είναι πολύ βατό ποσό και δύσκολα θα υπάρξει θέμα με την παραμονή του στους Κίτρινους. 

ΤΣΙΦΤΣΗΣ: Βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό εκτός δράσης και στον ΠΑΟΚ... κάνουν τον σταυρό τους τώρα που και ο Κοτάρσκι έχει κάποιες ενοχλήσεις, που αποκτήθηκε ο Παβλένκα. Γιατί ο πεπειραμένος Τσέχος ήρθε για Νο2 αλλά πολύ εύκολα μπορεί να πάρει τη θέση του Νο1 για να πάρει ανάσες ή να ξεπεράσει τραυματισμό ο Κοτάρσκι, με την αξία του να είναι δεδομένη και την πείρα του μεγάλη. Ο Έλληνας άσος το πηγαίνει συντηρητικά αλλά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και μην αποκλείστε αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση τον προσεχή Γενάρη ο Δικέφαλος να φέρει έναν ακόμα τερματοφύλακα στην ομάδα του...