Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων.

«Το χθεσινό παιχνίδι ήταν συνέχεια των περισσότερων αγώνων του Ολυμπιακού που έχουν δει φέτος στο Καραϊσκάκη. Μετά το 25’ δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο. Κάνει τις αλλαγές ο Παπαδόπουλος και άλλαξε όλο το ματς. Ο Ζίνι είχε ταλαιπωρήσει και ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τον Ροντινέι την περσινή σεζόν. Η χθεσινή του παρουσία δεν μου κάνει εντύπωση, όπως εντύπωση μου έκανε και η εμφάνιση του Ντόη. Ο Λεβαδειακός μετά το 35’ έδειξε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και όταν “κοιμάσαι”, όπως είπε ο Μεντιλίμπαρ, το πληρώνει.

Ο Ολυμπιακός, κατά τη δική μου γνώμη, συνέχισε τις εμφανίσεις που βλέπουμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχει έλλειψη συγκέντρωσης, δεν γίνεται διαφορετικά, μετά το 30’ να μην υπάρχεις στο γήπεδο. Δεν γίνεται να μην βλέπεται η ομάδα και να μπαίνει ο Ανδρούτσος, με τον οποίο δεν έχω κάτι μαζί του και δεν φταίει εκείνος που δεν κέρδισε χθες ο Ολυμπιακός.

Όταν ο Μεντιλίμπαρ δηλώνει πως έχει αρκετούς παίκτες και βάζει τον 32ο παίκτη, γιατί εκεί άνηκε ο Ανδρούτσος, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει και δεν λύνεται. Πολύ περισσότερο ότι κρίνεις ότι θα ξεκουραστούν ο Ζέλσον και ο Ρέτσος, γιατί ακολουθεί το ματς με τη Μάλμε. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες, έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης και οι παίκτες και ο προπονητής. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να αναρωτιόμαστε αν η νίκη επί της Μπράγκα είναι η εξαίρεση στον… κανόνα των φετινών εμφανίσεων. Κάτι είναι, όχι στραβό, θεόστραβο, γιατί ο Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές ως επαγγελματίες», είπε ο Νίκος Σταματέλος.