Ο Φραντζί Πιερό αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο Πιερό μίλησε στην κάμερα του AEK TV για το παιχνίδι, την προσωπική του απόδοση, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην OPAP Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιερό:

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που είδα τους οπαδούς μας. Ήταν πραγματικά φανταστικοί απόψε σε όλο το παιχνίδι. Θέλουμε απλά να τους ευχαριστήσουμε. Δεν ήταν εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν ένα γκολ και μετά έπρεπε να αντιδράσουμε. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά το γκολ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κάνουμε την ανατροπή, όμως αμύνθηκαν σωστά και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. 

Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. Κατάφερα να πετύχω ένα γκολ απόψε, αλλά θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Δουλεύουμε ως ομάδα, παίζουμε ως ομάδα... Απόψε θέλαμε λίγο περισσότερη τύχη για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προοπτικές, όμως δεν ήταν εύκολο, γιατί ήταν τόσο συμπαγείς πίσω. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».