Νίκος Αθανασίου: Για τη σημαντική νίκη στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και τη βελτίωση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Μια πολύ σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό χθες στο Ηράκλειο, τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που είχε να αντιμετωπίσει. Έκανε την δουλειά, είχε κομμάτια του παιχνιδιού τα οποία έδειξε μια βελτίωση, όπως στο κομμάτι της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας. Εκεί που υστέρησε σημαντικά και για αυτό έμεινε ζωντανό το ματς ήταν στο κομμάτι των αποφάσεων, στα τελευταία μέτρα. Έξι φορές στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός πατάει περιοχή, αλλά οι παίκτες του κάνουν πολύ κακές επιλογές. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ, πέτυχε λίγο μέσα από την καλή του ανασταλτική λειτουργία να μην δώσει καμία ευκαιρία στον ΟΦΗ και να πάρει το ματς. Με εξαίρεση μια φάση με τον Χατζηθεοδωρίδη και το σουτ έξω από την περιοχή που πήγε στο δοκάρι, δεν απειλήθηκε», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου χαρακτήρισε τον Τετέ MVP, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Τσέριν, με τον ίδιο να σημειώνει ότι ο Μαξ θα μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού αλλά δεν βλέπει να προλαβαίνει την Τσέλσι, ενώ το ίδιο εκτίμησε πως θα συμβεί πιθανότατα και με τον Σπόραρ, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.