Να χάσουν την ίδια αγωνιστική (9η) Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ είχε να συμβεί 36χρόνια!!! Να γκελάρουν την ίδια αγωνιστική όλοι της ελληνικής Big 4 είχε να συμβεί 2.956, από το τριήμερο 24 με 26 Σεπτεμβρίου 2016, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος τότε!

Παρακάτω υπάρχουν κι άλλα τρομερά και φοβερά που συνέβησαν την ίδια αγωνιστική της SL 1

1.Να χάσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον ΟΦΗ συνέβη – πρώτη φορα και μοναδική μέχρι χθες - πριν από 31 χρόνια. Πάλι με το ίδιο σκόρ και πάλι τότε με ανατροπή: ο Λαγωνίδης το 1-0, Μαχλάς και Γεωργαμλής διαμόρφωσαν το 1-2!! Το λες και ... μεταφυσικό

2.Επίσης, ο ΟΦΗ στις 11 προηγούμενες επισκέψεις του στην Τούμπα είχε δεχθεί 37 γκολ και σημειώσει μόλις 2 γκολ. Όσα δηλαδή σκόραρε χθες μέσα σε δυο λεπτά!!

3.Να χάσει ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα θα πρέπει να πάμε μια 10ετία πίσω!! Συνέβη χθες και σταμάτησε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί των ερυθρόλευκων, με 18-7-0 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης!!

4. Μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ στις 7 τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη (5 νίκες και 2 ισοπαλίες)ενώ οι 4 από τις 5νίκες του είχαν έρθει από το ημίχρονο. Και το... χειρότερο για τους ερυθρόλευκους; Ο Αστέρας είχε να κερδίσει στην έδρα του από 28 Ιανουαρίου, δηλαδή 9 μήνες!!!

InTime

5. Τελευταία φορά που είχε κερδίσει ο Πανσεραικός εντός έδρας την ΑΕΚ, πάλι με 1-0, η Ελλάδα είχε Πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ήταν 17/3/1991 τότε, πάλι με το ίδιο σκορ (1-0), ξένο σκόρερ (Στόεφ - Μπετανκούρ) και ξένο κόουτς (Ταμπόρσκι – Φεράντο). “Σατανικές” συμπτώσεις...

6.Ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε την ... παρθενιά του Ραζβάν Λουτσέσκου! Κι αυτό αφού ο Σέρβος κόουτς ήταν ο μεγαλύτερος πελάτης του Ρουμάνου αφού μέχρι χθες βράδι μετρούσε 8 ήττες σε ισάριθμα ματς που είχαν βρεθεί αντίπαλοι. Παρεμπιπτόντως ο Ράσταβατς είχε αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης, επιλογές και ο ένας και ο άλλος του νυν τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟ, Γιάννη Παπαδημητρίου...

7. Για πρώτη φορά κέρδισε τον Ολυμπιακό στην προπονητική του καριέρα ο Σάββας Παντελίδης. Μέχρι χθές είχε κάκιστο ρεκόρ, καθώς σε σύνολο 10 αγώνων ο 59χρονος τεχνικός μετρούσε 2 ισοπαλίες και 8 ήττες!!

98. Στην 3ετία του Αλμέιδα πρώτη φορά η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έφτασε τα 3 σερί ματς χωρίς νίκη: ήττα από Παναιτωλικό, ισοπαλία με ΠΑΟΚ, ήττα στις Σέρρες!!!

Intime

·         Η ΑΕΚ δεν είχε χάσει πότε βαθμός εντός έδρας από την Λαμία και έφερε 1-1 μόλις την 2η αγωνιστική στην Οpap Arena.

·         Ο Γιάννης Πετράκης δεν είχε στην καριέρα του νίκη επί της ΑΕΚ ( 4 ισοπαλίες, 7 ήττες) και την κέρδισε 1-0 στο Αγρίνιο.

·         Ο Ολυμπιακός μετρούσε 19 σερί νίκες, ανεξαρτήτως έδρας, απέναντι στον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, με 16-0-0 συνολικό εντός έδρας απολογισμό για τους «ερυθρόλευκους». Και πήγε ο Παναιτωλικός του Πετράκη και πήρε 0-0 από τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική!

·         Ο Λεβαδειακός του Νίκου Παπαδόπουλου αν κι έχανε 2-0 πήρε ισοπαλία με 2-2 στο Καραϊσκάκης, διακόπτοντας ένα σερί 16 εντός έδρας νικών του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού με 47-4 γκολ.

·         Ο Παναθηναϊκός που έχασε την 1η αγωνιστική εντός έδρας από τον Αστέρα στις προηγούμενες 33 πρεμιέρες του στο πρωτάθλημα είχε μόλις μια ήττα κι αυτή από τον Ολυμπιακό το 2005 (27-5-1) !! Ολυμπιακό το 2005 (27-5-1) !!