Ο Ολυμπιακός έστω και με άγχος νίκησε τον ΟΦΗ 1-0 και κατάφερε να κλείσει ιδανικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς στην τελευταία αγωνιστική είδε την ΑΕΚ να μένει στο 0-0 στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, τον Παναθηναϊκό στο 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και την Καλλιθέα να νικάει 2-1 τον ΠΑΟΚ!

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα -που θα ξεκινήσει, πιθανότατα, για τους 4 πρώτους στις 30 Μαρτίου- με 60 βαθμούς, η ΑΕΚ με 53, ο Παναθηναϊκός με 50 και ο ΠΑΟΚ με 46.

Για τα πλέι οφ της... δεύτερης ταχύτητας, ο Άρης θα μπει με σαφέστατο προβάδισμα απέναντι σε ΟΦΗ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης!

Από εκεί και πέρα, ο Πανσερραϊκός πήρε το διπλό (1-2) στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης AKTOR, αλλά δεν κατάφερε να προλάβει το τρένο των playoffs 5-8.

Ο Παναιτωλικός δεν διάσπασε την άμυνα του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα το 0-0 να τον αφήνει στις θέσεις των playouts, ενώ η Λαμία πανηγύρισε το τρίτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα με το 1-0 στον Βόλο.