Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για την πρεμιέρα των Πλέι οφ την Κυριακή (30/3) χωρίς τους Γιάννη Κώτσιρα, Τάσο Μπακασέτα και Μπαρτ Σένκεφελντ, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας των play offs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (30/3, 9 μ.μ.).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Μπακασέτας, Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο».