Τάσος Μπακασέτας: Ξέσπασμα από τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, μετά τη νίκη της Γαλανόλευκης κόντρα στην Αγγλία, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να αναφέρεται με σκληρή γλώσσα σε μερίδα του Τύπου και στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

O Τάσος Μπακασέτας
Intime

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά το τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του, πραγματικά όμως είναι ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας έγραψαν αστειότητες και άφησαν υπονοούμενα για τα όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. 

Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι ακόμα δε το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς. Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο», είπε ο Τάσος Μπακασέτας.

Και πρόσθεσε: «Ο Τζορτζ σήμερα ήταν οδηγός για εμάς. Μέσα στη Γαλλία το καλοκαίρι είχε δεμένο αστράγαλο και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να βοηθήσει. Στο μπαράζ στη Γεωργία ενώ ήξερε ότι θα τραυματιστεί, είχε τσακωθεί με τους γιατρούς και τα έδωσε όλα γιατί είχε πάθει υποτροπή στη γάμπα. Η αυταπάρνηση του Τζορτζ ήταν οδηγός μας σήμερα. Καλή δύναμη στην οικογένειά του, να θρηνήσουν τον χαμό του και σιγά σιγά να πατήσουμε στα πόδια μας».

Ο Τάσος Μπακασέτας
Intime