Η Ελλάδα επικράτησε στο Καραϊσκάκη της Ιρλανδίας με 2-0 και πλέον θέλει έναν βαθμό κόντρα στην Αγγλία για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο στην League A του επόμενου Nations League

Και αυτό γιατί με την λήξη της 5ης αγωνιστικής και εφόσον δεν έχει χάσει από την Αγγλία θα είναι στο +3 και θα υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Οι δύο αγωνιστικές που απομένουν

14 Νοεμβρίου

Ελλάδα - Αγγλία
Ιρλανδία - Φινλανδία 

17 Νοεμβρίου 

Αγγλία - Ιρλανδία
Φινλανδία - Ελλάδα

Βαθμολογία ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές:

1. Ελλάδα    9-1    12
2. Αγγλία    8-3    9
3. Ιρλανδία    2-7    3
4. Φινλανδία    2-10    0

Τι κερδίζει η Εθνική, εάν τερματίσει πρώτη στον όμιλο του Nations League

Εφόσον καταφέρει να κρατήσει την πρώτη θέση θα ανέβει απευθείας στη League A, το υψηλότερο δηλαδή επίπεδο του Nations League από όπου προκύπτουν οι τελικοί και η κατάκτηση του τίτλου.

Στην ουσία της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στο Μουντιάλ όπου προκρίνονται απευθείας οι 12 νικητές των ομίλων των προκριματικών, ενώ οι ομάδες που κατέκτησαν την δεύτερη θέση θα παίξουν play-offs μαζί με τους τέσσερις καλύτερους νικητές ομίλου στο Nations League που δεν βρίσκονται μεταξύ των δώδεκα νικητών ή δεύτερων των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ.

Οι 16 συνολικά ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερα μονοπάτια και ύστερα από δύο μονούς αγώνες σε στιλ Final Four θα αναδειχθούν οι τέσσερις νικητές που θα πάρουν και τα τελευταία εισιτήρια που δικαιούται η Ευρώπη. Στο απευκταίο σενάριο που τερματίσει δεύτερη, θα πρέπει να δώσει play-offs για την άνοδο στη League A.