12/08/18 - 09:10

Ξέσπασμα Παπαχρήστου μετά το χρυσό: «Είπα 100 φορές συγνώμη – Θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα;»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απαντάει στο… κράξιμο!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Παπαχρήστου μετά το χρυσό: «Είπα 100 φορές συγνώμη – Θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα;»
1.431views 0shares

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Βούλα Παπαχρήστου με συνέντευξή της στην εφημερίδα Sportime, απάντησε σε όσους της τα… χώνουν άσχημα ακόμα και σήμερα για παλιότερες αναρτήσεις της στα social media και την κατηγορούν ως ρατσίστρια.

Θυμίζουμε, πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε χάσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, μετά από ανάρτησή της με ρατσιστικό χαρακτήρα στα social media, ενώ αρκετές φορές ακόμη είχε βρεθεί εκείνη την περίοδο στο στόχαστρο για παρόμοιους λόγους.

Η ίδια ωστόσο εμφανίζεται απόλυτα μετανιωμένη, ζητώντας για μία ακόμη φορά συγνώμη, έπειτα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. 

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε η 29χρονη άλτρια και πρόσθεσε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ