Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επίθεση ΠΑΟΚ με... καρφάρες σε Ολυμπιακό - Τι απαντούν για τη "συμμαχία" με Παναθηναϊκό
| 2020-05-23 08:51:00

Επίθεση ΠΑΟΚ με... καρφάρες σε Ολυμπιακό - Τι απαντούν για τη "συμμαχία" με Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Επίθεση ΠΑΟΚ με... καρφάρες σε Ολυμπιακό - Τι απαντούν για τη "συμμαχία" με Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Την απόφαση να συνεχίσει το πρωτάθλημα βόλεϊ η ΕΣΑΠ σχολίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που παράλληλα άφησαν αιχμές κατά του Ολυμπιακού και τα όσα διαρρέουν οι «ερυθρόλευκοι» αναφορικά με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στην ΕΣΑΠ που έκρινε το μέλλον της volleyleague στον Α.Σ. ΠΑΟΚ σχολίασαν μέσω διαρροής πως: «Γλυκάθηκαν με τον ορισμό Πρωταθλητή στο βόλεϊ γυναικών ελέω του Προέδρου της Ομοσπονδίας και των πρόθυμων συμβούλων του και τους κακοφάνηκε η εξέλιξη στη Λίγκα...

Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της πανδημίας έως τώρα έμεινε σταθερός στο να προστατευτεί η υγεία των αθλητών και να διακοπούν τα πρωταθλήματα, θεωρούμενα αυτά ως μη γενόμενα! Όσον αφορά τις θεωρίες περί στοχοποίησης ομάδων και προσώπων, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγάλαν στα «μανταλάκια» τον εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων σήμερα στη Λίγκα, ο οποίος αν είχε ψηφίσει διαφορετικά, θα τους είχε στερήσει τη μεγάλη χαρά να πάρουν τίτλο μέσα στα γήπεδα, όπως διαλαλούν δεξιά κι αριστερά.

Όσο για τις «συνομωσιολογίες» περί ανίερων συμμαχιών... απάντηση δίνουν το 14-1 στην ΟΧΕ, το 21-0 στην ΕΟΠΕ, καθώς και το 9-1 της τελικής ψηφοφορίας στη Λίγκα στο βόλεϊ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags