Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι αγκαλιές και η... αινιγματική αφιέρωση μετά τη νίκη με Ναδάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-02-17 19:45:00

Έτσι πανηγύρισε ο Τσιτσιπάς τη νίκη του - Οι αγκαλιές και η... αινιγματική αφιέρωση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έτσι πανηγύρισε ο Τσιτσιπάς τη νίκη του - Οι αγκαλιές και η... αινιγματική αφιέρωση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή επί του Ναδάλ για τα προημιτελικά του Australian Open, με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι άκρως συγκινητικές.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα, ο Έλληνας τενίστας «πνίγηκε» στις αγκαλιές τόσο του αδελφού του Πέτρου, όσο και του πατέρα του και προπονητή του Απόστολου. Στο ίδιο σημείο βρίσκονταν και ο γυμναστής του Στέφανου, Φρεντ Λεφέμπρβ, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή του, Ζερόμ Μπιανσί, ενώ από τα πανηγύρια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μέντορας του Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης Πάτρικ Μουράτογλου που ανάρτησε το σχετικό video στα socialmedia.

Μάλιστα τα λόγια του αδελφού του προκαλούν δάκρυα χαράς σε όλους, αφού είπε στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Είσαι μεγάλος παίκτης το ήξερα, το αισθανόμουν, είσαι απίστευτος» σπεύδοντας μετά να τον αγκαλιάσει.

Παράλληλα ο Έλληνας τενίστας μετά τη νίκη επί του Ναδάλ αφιέρωσε τη νίκη του γράφοντας, όπως συνηθίζουν οι τενίστες μετά από μεγάλες νίκες, πάνω σε μία από τις κάμερες που κάλυπτε το ματς  σε κάποιον … «T.P», προκαλώντας απορία σε όλους για το ποιος είναι αυτό το πρόσωπο μυστήριο…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags