Facebook Pixel Sportdog.gr | Σήκω από τον καναπέ, ντύσου με τη νέα συλλογή "PROJECT ROCK" και ετοιμάσου για γυμναστική
| 2021-03-03 10:40:00

Σήκω από τον καναπέ, ντύσου με τη νέα συλλογή "PROJECT ROCK" και ετοιμάσου για γυμναστική

Σήκω από τον καναπέ, ντύσου με τη νέα συλλογή "PROJECT ROCK" και ετοιμάσου για γυμναστική

Αν κάποιος μας έλεγε πριν μερικούς μήνες πως δεν θα είχαμε… υλικό να δούμε στο Netflix, σίγουρα θα γελούσαμε μαζί του. Ωστόσο, μετά από περίπου 2.5 καραντίνες και άλλα τόσα lockdown, η αλήθεια είναι πως δεν βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτή την εξέλιξη.

Έχοντας φτάσει λοιπόν σε αδιέξοδο πριν μερικές μέρες και ψάχνοντας να βρω κάτι που θα με «ξεσηκώσει» από τον καναπέ, αποφάσισα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κάνω μία «ανασκόπηση» σε μία αγαπημένη σειρά ταινιών, το «Fast And the Furious». Αν δεν το γνωρίζετε έχουμε φτάσει πλέον στο Νο9 και συνεχίζουμε. Μάλιστα, στις τελευταίες ταινίες πρωταγωνιστεί ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και με το παρατσούκλι, The Rock, που και μόνο με το παρουσιαστικό του, σε ξεσηκώνει για γυμναστική!

Ψάχνοντας λοιπόν να βρω από πού θα ξεκινήσω το πρόγραμμά μου κι έχοντας ως παράδειγμα τον «The Rock», ανακάλυψα την τελευταία του… δοκιμασία, την PROJECT ROCK συλλογή σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR . Πρόκειται για τον καλύτερο λόγο να βγείτε από το σπίτι, πάντα στέλνοντας πρώτα «κωδικό έξι» για άθληση!

Όπως λέει και ο ίδιος, «η νέα PROJECT ROCK συλλογή "Breaking Barriers" δεν είναι απλά ένα όνομα ή ένα logo. Είναι ο εξοπλισμός που χρειάζεσαι στις σκληρές προπονήσεις σου για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο σου.

Απευθύνεται σε όσους έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι μια βασική πεποίθηση ότι δεν με νοιάζει τι χρώμα είμαι, πόσο χρονών είμαι, από πού προέρχομαι ή τι κάνω για να ζήσω».

 

Η νέα PROJECT ROCK συλλογή, στηρίζεται κυρίως στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Under Armour, UA Charged Cotton, μια τεχνολογία που ενσωματώνει νήματα από βαμβάκι Pima, που υφίστανται ειδική επεξεργασία αδιαβροχοποίησης.

Το UA Charged Cotton σχηματίζεται από την ύφανση δύο νημάτων. Η υγρασία διανέμεται σε ευρύτερη περιοχή, επιτρέποντας ταχύτερη εξάτμιση από το συμβατικό βαμβάκι. Στεγνώνει έως και πέντε φορές πιο γρήγορα!

Φυσικά από τη νέα συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το κορυφαίο training παπούτσι, το Project Rock 3  που θα το βρείτε  σε καινούργιους χρωματισμούς. Είναι βασισμένο πάνω στην αφρώδη τεχνολογία UA HOVR™ δίνοντας την απόλυτη αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και επιστροφή ενέργειας που χρειάζεται ένας αθλητής,.

Επιτρέπει έτσι άνετη στήριξη και εκρηκτικές απογειώσεις. Διαθέτει επίσης τεχνολογία UA TriBase ™, όπου εκτός από την παροχή μια επίπεδης και σταθερής βάσης, διαθέτει τρεις ζώνες ευελιξίας που επιτρέπουν στο πόδι να κινείται φυσικά.

Έχοντας μάθει λοιπόν τα πάντα για τη νέα σειρά της Under Armour, «the Rock» και έχοντας κάνει ήδη την σχετική παραγγελία, είμαι έτοιμος να αφήσω το Netflix και να… φορτσάρω στη γυμναστική. Μπορεί να μην «φτιάξουμε» το εντυπωσιακό σώμα του «The Rock», ωστόσο μπορούμε να βελτιωθούμε ενόψει και του καλοκαιριού, που όλοι ελπίζουμε πως θα είναι… covid free και θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε έστω μία παραλία.
 

Ανακαλύψτε τώρα τη νέα PROJECT ROCK συλλογή "BREAKING BARRIERS" στο επίσημο e-shop της UNDER ARMOUR στην Ελλάδα https://eshop.unlimitedsport.gr/  και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα. #UnderArmourGreece

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags