Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: "Άνεμος" ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Monte Carlo Masters - Νίκησε άνετα τον Καράτσεφ
| 2021-04-13 17:27:00

"Άνεμος" ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Monte Carlo Masters - Νίκησε άνετα τον Καράτσεφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Άνεμος" ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Monte Carlo Masters - Νίκησε άνετα τον Καράτσεφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εύκολη επικράτηση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα χωμάτινα κορτ, ο Έλληνας τενίστας επικρατώντας πιο εύκολα από το τελικό 6-3,6-4 του αρκετά φορμαρισμένου Ρώσου Ασλάν Καράτσεφ. Με τη νίκη του αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μια ώρα για κερδίσει με 6-3, 6-4 του Ασλάν Καράτσεφ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο  Monte Carlo Masters. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μίλμαν-Γκαρίν. 

Το Νο4 του ταμπλό ξεκίνησε εντυπωσιακά και πέτυχε γρήγορα break και στα δύο σετ, κάτι που το έβαλε σε θέση οδηγού. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να σώσει break points του αντιπάλου το δύο φορές μάλιστα, ενώ με δικό του σπάσιμο του σερβίς του αντιπάλου θα προηγηθεί με 3-1. Διατηρώντας το δικό του σερβίς θα φτάσει στο τελικό 6-3 και το 1-0. Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας θα πιέσει αρκετά από την αρχή τον αντίπαλό του και θα κάνει νέο break στο 3ο game κάτι που θα του δώσει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη μετά από μια ώρα και 24 λεπτά.
 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ημιφιναλίστ στο Roland Garros 2021 ενώ έχει αγωνιστεί και σε χωμάτινο τελικό Masters, στη Μαδρίτη το 2019, χάνοντας και τις δύο φορές από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags