Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπας: "Τρένο" ο Τσιτσιπάς - Πέρασε τον Ντε Μινόρ και πάει για δεύτερη σερί κούπα (BINTEO)
| 2021-04-22 16:45:00

"Τρένο" ο Τσιτσιπάς - Πέρασε τον Ντε Μινόρ και πάει για δεύτερη σερί κούπα (BINTEO)

Sportdog Team
"Τρένο" ο Τσιτσιπάς - Πέρασε τον Ντε Μινόρ και πάει για δεύτερη σερί κούπα (BINTEO)

Ούτε ο Αυστραλός  Άλεξ Ντε Μινόρ αποτέλεσε εμπόδιο για τον Έλληνα τενίστα που μόλις σε 84 λεπτά τον κέρδισε με 7-5, 6-3 και πέρασε... αέρα στο προημιτελικά του Barcelona Open, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ

Στέφανος Τσιτσιπας: "Πλώρη" για δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο βάζει ο Έλληνας τενίστας, που λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο του Μόντε Κάρλο, βρίσκεται στα προημιτελικά του Barcelona Open. Τελευταίο... θύμα του ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ που δεν αποτέλεσε μεγάλο εμπόδιο και τον νίκησε σε μόλις 84 λεπτά με 7-5, 6-3. Επόμενος αντίπαλος για το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι ο Καναδός Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, που κέρδισε με 6-2,6-3 τον Ντένις Σαπόβάλοφ.

Μπορεί ο Έλληνας τενίστας να μην έφτασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, όμως στα κρίσιμα σημεία ήταν εκεί. Ο "Στεφ" έκανε καθοριστικό μπρέικ στο 5-6, πάνω στο σερβίς του Ντε Μινόρ, ενώ φάνηκε το ίδιο ψύχραιμος όταν ο Αυστραλός προηγήθηκε με 0-2 στο δεύτερο σετ, παίρνοντας τρία συνεχόμενα γκέιμ. Το τέλος στα όνειρα του Νο25 ήρθε με νέο μπρέικ κάνοντας το 4-3, για να έχει την μπάλα στα χέρια του για να σερβίρει για τη νίκη.

Αυτό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς το έκανε στο τρίτο ματς πόιντ που είχε και πλέον περιμένει τον Αλιασίμ για μια θέση στα ημιτελικά του Barcelona Open.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags