Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ! Νεκρός οδηγός στο Πρωτάθλημα Drag Racing στο Αγρίνιο - Η στιγμή του δυστυχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-14 19:25:00

ΣΟΚ! Νεκρός οδηγός στο Πρωτάθλημα Drag Racing στο Αγρίνιο - Η στιγμή του δυστυχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Νεκρός οδηγός στο Πρωτάθλημα Drag Racing στο Αγρίνιο - Η στιγμή του δυστυχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drag Racing στο Αγρίνιο, καθώς έχασε την ζωή του 34χρονος οδηγός. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες έλαβε χώρα το δυστύχημα και τι το προκάλεσε.

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster στην πόλη, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα 33χρονος οδηγός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karvasaras.gr, πρόκειται για τον Γ.Φ., πατέρα τριών παιδιών, από την Αθήνα ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε (Nissan GTR), στα 180 περίπου μέτρα του αεροδιαδρόμου «δίπλωσε» και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να αναποδογυρίζει για περίπου 30 μέτρα σε παρακείμενο χωράφι.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες έλαβε χώρα το δυστύχημα και τι το προκάλεσε. Οι υπόλοιποι αγώνες, δε, ακυρώνονται!

Δείτε το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε από το lawandorder.gr:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags