Facebook Pixel Ρότζερ Φέντερερ: Απίστευτη ατυχία για Φέντερερ - Σοκάρουν τα λόγια του - Έρχεται το... τέλος; (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-08-15 22:18:00

Απίστευτη ατυχία για Φέντερερ - Σοκάρουν τα λόγια του - Έρχεται το... τέλος; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη ατυχία για Φέντερερ - Σοκάρουν τα λόγια του - Έρχεται το... τέλος; (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει πραγματικά η εξομολόγηση που έκανε ο Βασιλιάς του παγκόσμιου τένις μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου ενημερώνει τους φίλους του αθλήματος για ακόμα μια ατυχία που το έχει χτυπήσει την... πόρτα

Ρότζερ Φέντερερ: Σοκαριστικά είναι τα νέα που δίνει στη δημοσιότητα ο Βασιλιάς του παγκόσμιου τένις, σκορπίζοντας θλίψη στους οπαδούς του και στους φίλους του αθλήματος.

Συγκεκριμένα ενημέρωσε με ένα βίντεο λίγων λεπτών πως το πρόβλημα που έχει στο γόνατό του δεν έχει αποκατασταθεί με τον συντηρητικό τρόπο που προσπάθησε και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται νέα εγχείρηση.

Το ακόμα πιο στενάχωρο είναι το γεγονός, πως ο κάτοχος των 20 Grand Slam, τόνισε πως το χειρουργείο του είναι ακόμα πιο σοβαρό από τα προηγούμενα, πράγμα που θα τον αναγκάσει να κυκλοφορεί με πατερίτσες για πολλούς μήνες. 

Όλα αυτά κάνουν την επιστροφή του στα κορτ να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, μιας και πλέον είναι 40 ετών, με τον ίδιο τον Ρότζερ Φέντερερ να έχει καταλάβει ότι είναι πολύ πιθανό οι τίτλοι... τέλους στην τεράστια καριέρα του να είναι πολύ κοντά αφού αναφέρει πως "Ξέρω πως στην ηλικία μου είναι δύσκολο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags