Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Αυστραλοί παρουσιαστές βρίζουν Τζόκοβιτς - "Είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@κας"! (vid)
Άλλα Σπορ
| 2022-01-12 10:31:00

Απίστευτο: Αυστραλοί παρουσιαστές βρίζουν Τζόκοβιτς - "Είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@κας"! (vid)

Sportdog Team
Απίστευτο: Αυστραλοί παρουσιαστές βρίζουν Τζόκοβιτς - "Είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@κας"! (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο αναφέρονται στον Νόβακ Τζόκοβιτς και όσα συμβαίνουν με την συμμετοχή του στο αυστραλιανό Open οι Αυστραλοί παρουσιαστές.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Συγκεκριμένα δύο από τους γνωστούς παρουσιαστές της χώρας, ενώ ετοιμάζονταν να βγουν στο δελτίο ειδήσεων άνοιξαν έναν διάλογο μεταξύ τους, στον οποίο έβριζαν και χαρακτήριζαν ψεύτη και ύπουλο τον Σέρβο τενίστα.

Ο εν λόγω διάλογος δεν έγινε στον αέρα, αλλά το υλικό καταγράφηκε από τα μικρόφωνα και διέρρευσε, με αποτέλεσμα οι Ρεμπέκα Μάντερν και Μάικ Άμορ να βρεθούν εκτεθειμένοι και να πρέπει να απολογηθούν.

«Όπως κι αν το κοιτάξει κανείς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@@κας. Δυστυχώς τα έκαναν όλοι οι εμπλεκόμενοι μαντάρα... δεν νομίζω ότι βοήθησε την υπόθεση το γεγονός ότι τον έβαλαν σε ένα ξενοδοχείο για μετανάστες», λέει αρχικά η παρουσιάστρια για τον Τζόκοβιτς.

Ο Άμορ στη συνέχεια συμφώνησε με τους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον ψεύτη: «Είχε μια γ@@@@νη δικαιολογία του κ@λου και τον χαντάκωσαν τα γ@@@@να ψέματά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags