Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Παίζει" ο Αθηναίου για τους Πράσινους
| 2019-07-26 15:25:00

Πρώην του Ολυμπιακού για τα ρεπό του Καλάθη στον ΠΑΟ - Αυτόν "καθάρισε" ο Βουγιούκας!

του Pick n' Scroll
Πρώην του Ολυμπιακού για τα ρεπό του Καλάθη στον ΠΑΟ - Αυτόν "καθάρισε" ο Βουγιούκας!

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η Ζενίτ έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του Γκουστάβο Αγιόν. Στη πρώτη της παρουσία στην Ευρωλίγκα η ρωσική ομάδα έριξε την «βόμβα» της με τον Μεξικάνο σέντερ, που έκανε σπουδαία πράγματα όλα τα προηγούμενα χρόνια με την Ρεάλ.

Τις τελευταίες μέρες ο Αγιόν ήταν ο πόθος των φίλων του Παναθηναϊκού: «Με αυτόν, πάμε καρφί για φάιναλ-φορ» έγραφαν και ξαναέγραφαν στο twitter.

Τα πολλά λεφτά, όμως, του «τριφυλλιού» τελείωσαν. Τελείωσε και η φροντ-λάιν με την παραμονή χθες το βράδυ του Ιαν Βουγιούκα. Ο τίμιος γίγαντας του Παναθηναϊκού θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ για έναν ακόμη χρόνο. Ο κόσμος της ομάδας χάρηκε, γιατί τον εκτιμά πολύ, αλλά σίγουρα στην θέση του θα ήθελε τον Αγιόν ή έναν Αγιόν.

Πλέον αυτό, που μένει για να κλείσει το «πράσινο» ρόστερ είναι προσθήκη ή προσθήκες στη περιφέρεια. Οσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου. Eίναι έμπειρος και διαθέσιμος να κάνει τα...ρεπό του Καλάθη ή του Ράις στο εύκολο για τον Παναθηναϊκό ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ήθελε να έχει μαζί του τον Ζώη Καράμπελα, που ανέδειξε στο Περιστέρι. Αλλά δεν μπορεί να...ξεσηκώσει όλη την πρώην του ομάδα. Ηδη άλλωστε πήρε τον Μπεν Μπέντιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα δεδομένα - Τρεις όροι για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην Α1 - Θα σκάσει η βόμβα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags