20/09/19 - 16:09

Κατάθεση ψυχής Μπλατ στον Λιάγκα: "Έτσι αντέδρασαν οι δικοί μου - Θα ένιωθα ανασφαλής"

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής Μπλατ στον Λιάγκα: "Έτσι αντέδρασαν οι δικοί μου - Θα ένιωθα ανασφαλής"
603views 0shares

Ολυμπιακός: Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και την απόφαση του να το πει δημοσίως.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έχει τα φόντα να παραμείνει σε τοπ επίπεδο: "Χωρίς αμφιβολία αν ήμουν προπονητής του Γιάννη θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος να έχω αυτή την πρόκληση γιατί είναι τρομερός και το έχει αποδείξει".

Για το αν θα είχε τη δυνατότητα να πάρει έναν μόνο παίκτη στον Ολυμπιακό, αν θα επέλεγε τον Γιάννη: "Ο Γιάννης θα ήταν αναμφίβολα μια καλή επιλογή για να αρχίσω. Θα μπορούσα να σκεφτώ και κάποιους άλλους αθλητές που είναι εξίσου ξεχωριστοί, αλλά αν ο Γιάννης περνούσε το κατώφλι μου θα ήμουν πολύ χαρούμενος".

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον λόγο που τον οδήγησε στο να το μοιραστεί τα νέα με τον κόσμο: "Ήθελα να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Δεν ήθελα να κρατηθώ και να κρύψω πράγματα. Αυτό θα με έκανε ανασφαλή και χωρίς αυτοπεποίθηση".

Για το πώς αντέδρασε όταν το έμαθε: "Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το να συνεχίσω να δουλεύω. Διότι πρόκειται για ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Αναρωτιόμουν αν θα ήμουν ικανός να λειτουργήσω, να είμαι ανεξάρτητος και να μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπάω".

Για το πώς το είπε στους δικούς του ανθρώπους: "Είναι άνθρωποι που είναι πιο κοντά μου και με ενδιαφέρει αυτό που έχουν στην καρδιά τους. Με έβλεπαν να μπαίνω σε δύσκολες καταστάσεις και να είμαι αγχωμένος για να μάθω τι ακριβώς είναι αυτό που μου συμβαίνει. Το να μοιραστώ μαζί τους δεν ήταν δύσκολο, όσο το να διαχειριστώ το συναίσθημα και την αντίδρασή τους. Όπως περίμενα ήταν από την αρχή πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ